Te verwachten

Labrador nestjes
Bekijk verwachte nestjesNeem contact op
Informatie

Te verwachten nestjes

Interne nestjes

Er zijn momenteel geen pups beschikbaar

Blonde / fox red verwachten wij half Juni uit Selma ( blond x Charlie fox Red. Deze kunnen dan weg in de eerste helft van augustus Bruine verwachten wij in de 2e helft van juni uit Mitzy x Zelenski, deze kunnen weg in de 2e helft van augustus

Externe Nestjes

Regelmatig worden er extern pups verwacht of geboren uit een van onze dekreuen, in bruin / zwart/ geel-blond-Fox Red. inschrijvingen is mogelijk via de knop contact

Heeft u belangstelling in een van de mogelijkheden schrijf ons onder contact a.u.b. Soms zijn er diverse mogelijkheden en soms moet u wat meer geduld hebben.

Bij belangstelling

Beste labrador vrienden

Natuurlijk houden wij onze site zo veel mogelijk actueel. Het kan echter zijn dat er veranderingen zijn voor wat betreft beschikbare en verwachte pups die nog niet op de site zijn bijgewerkt.

Daarom verzoeken wij u bij belangstelling uwerzijds contact met ons op te nemen. Veelal kunnen wij u zelf helpen of kunnen wij u doorverwijzen. U ontvangt dan per omgaande de laatste stand van zaken. Kijk ook eventueel bij verwachte nestjes om te zien wat er in aantocht is.

Voor de mensen die bij ons staan ingeschreven: Zodra er een pup voor u beschikbaar komt waarvoor u hier staat ingeschreven, dan gaan wij u nader berichten.

onze mogelijkheden

Verwachte pups reserveren

Intern bij JoJaMaCo’s Hof.

Er zullen naar alle waarschijnlijkheid rond 21 maart 2024 zwarte pups geboren gaan worden. We hebben er vertrouwen in, maar we moeten altijd maar weer  afwachten wat de natuur ons gaat schenken.

 

 

Extern bij andere fokkers.

Wij verwachten dat  in de komende  maanden extern wel nestjes worden geboren,  in bruin, zwart en blond. Deze combinaties voldoen uiteraard ook aan het fokregelement van de rasvereniging LKN. Labrador Kring Nederland en de Raad van Beheer

 

 

Mogelijkheid 3

Kijk bij beschikbare pups.

Onze reuen kunnen  in de komende maanden vader gaan worden, dus ook van externe nestjes. Deze nestjes worden  geboren uit onze eigen zeer gewaardeerde reuen en uit de op gezondheid geteste teefjes van collega fokkers. Alle pups die uit deze combinaties worden geboren voldoen aan de laatste eisen van de rasverenigingen Labrador Kring Nederland (LKN) en ook van  de Raad van Beheer.

Informatie over uw (eerste) pup

Inschrijven / reserveren

 Op de Reserveringslijst

Over de aanschaf van een pup is al heel veel geschreven, u kunt er veel, zo niet meer dan alles over vinden op het internet. Laat u niet te veel overspoelen door de enorme grote hoeveelheid informatie. De hoeveelheid informatie is zo groot dat veel verhalen en beweringen door andere weer worden tegengesproken. Bedenk de belangrijkste zaken, die door de honden fluisteraar Cesar Millan zo prachtig worden samengevat. Zorg dat je de tijd hebt en de vreugde en plezier vindt om dingen samen te doen met je Labrador. Zodat je een fijne en sterke band krijgt en hij / zij zijn energie kwijt kan. En als tweede, blijf baas. Een hond wil een leider, krijgt hij die niet, dan word hij /zij zelf baas en neemt de leiding over, wat uiteraard veelal geen succes is. Dus kortom, bezig zijn en blijven, dit met aandacht en liefde en tevens zelf de baas blijven, simpel toch. En heeft u daarbij begeleiding nodig, er zijn natuurlijk hele goede labrador trainers die u verder kunnen en willen helpen met de opvoeding. Als u die moeite en tijd eraan wilt besteden zult u zeker die enorme klik gaan ervaren. U zult een ongekende band krijgen met uw Labrador en heel, ja echt heel veel liefde terug ontvangen. Eenmaal een labrador geproefd, dan word het vaak een maatje en de liefde voor het leven. Vraag niet hoe het kan, maar geniet er vooral van. :-)).Omgekeerd is het zo, als u geen tijd heeft om van uw Labrador te genieten, de labrador ook niet van u geniet als baasje. Het is de wisselwerking die bij een klik het plaatje compleet maakt.
Let wel goed op bij de aanschaf van uw pup, dit kwa gezondheid en karakter enz.enz. Maar laat u niet meeslepen in de grote stroom van negatieve geluiden. Er word door ons en heel veel serieuze labrador vrienden echt enorm veel gedaan aan de verbetering /preventie betreffende het karakter, gezondheid en uiterlijk. Over het algemeen is het de laatste 10 a 15 jaar stukken verbeterd. Het is soms wel eens teleurstellend dat er zo negatief word geschreven op allerlei sites. Het ontneemt de labrador fans het geluk en het plezier die hoort bij het bezit van zo’n heerlijk knuffel maatje. Let wel de gezondheid onderzoeken maken het mogelijk veel leed te voorkomen, maar het blijft levende haven. Het kan voorkomen dat met alle preventie die er gedaan word toch teleurstellingen zijn en of voorkomen. Zoek daarom een pup bij een fokker met kennis en liefde voor de Labrador. Hij of zij heeft zijn labradors volledig laten testen volgens de actuele fok voorschriften van de rasverenigingen en daarmee sluit het al veel risico’s uit. Er komen jaarlijks steeds meer test mogelijkheden bij, die niet opgenomen zijn in het fokregelementen van de verenigingen. Ook wij testen behoorlijk ruimer dan de voorschriften nu aangeven. Het is begrijpelijk dat de verenigingen het ook moeilijk vinden wat nu raadzaam is te doen en te verplichten. Er komen vragen naar voren van, als er buiten het fokregelement meer vrij getest is , is alle leed dan voorbij? Zo simpel is het zeker allemaal niet. Aan de ene kant sluit je wat zaken uit, wat krijg je er aan de andere kant voor terug? De strijd tussen gezond en ziek is bij mens en dier al duizenden jaren gaande. Als het ene is overwonnen, dan staat het volgende weer voor de deur. Daarom geven wij de voorkeur om het goed te doen, maar tevens tijd vrij te maken om te genieten van wat er nu is.

Betreffende gezondheid

De geneeskunde voor mens en dier word helaas steeds duurder. Soms worden er hoge en  onevenredige kosten opgevoerd. Dat is heel jammer maar wij hebben er weinig of geen grip op. Daar wij fokken met ouderdieren die op veel zaken hebben wij gedaan wat mogelijk is om zoveel mogelijk kosten te voorkomen. Wellicht is het toch niet onverstandig om een verzekering af te sluiten bij het aanschaffen van een pup of herplaatser.

pup

Wij zijn erg verheugd in de aanhoudende grote belangstelling naar onze pups. Wilt u er een van ons betrekken, wacht dan niet te lang om u op de reserveringslijst te laten plaatsen. Dit om teleurstelling te voorkomen. Het reserveren is een serieus zaak vanuit zowel koper als verkoper. Zorgvuldigheid is daarom van twee kanten noodzakelijk. Toch kan het voorkomen dat het van u of onze kant niet goed voelt. U en wij behouden daarom het recht om dan niet tot afname of uitlevering over te gaan.

Neem voor reservering contact met ons op. Bel of mail ons of vul het contactformulier in.

Wat mag en kunt u van ons verwachten

Onze eigen pups worden dus voorzien van een garantie op erfelijke afwijkingen. Dit alles netjes schriftelijk vastgelegd tussen koper en verkoper in het bijgewerkte actuele NLV koop en garantie overeenkomst 2015, aangepast aan de nieuwe wetgevingen. Daarin staat verwoord wat er van koper en verkoper word verwacht en waar hij of zij op kan rekenen. Verder proberen wij alle vragen die u hebt betreffende de aanschaf , voeding en opvoeding etc. etc. persoonlijk met u door te nemen en te bespreken. Daarmee vertrouwen wij erop, u een belangrijk deel te kunnen helpen met de aanschaf van een pup. Persoonlijk vinden wij dit alles heel erg belangrijk, daar een goed begin het halve werk is, zeker bij aanschaf van een pup.

Als u overtuigd bent kunt u zich bij ons inschrijven op de reserveringslijst. Of u kunt vragen wat de actuele stand van beschikbare pups is. Wij zullen u dan kunnen helpen of doorverwijzen naar de mogelijkheden die er op dat moment bij ons bekend zijn. Bedenk wel dat wij hier veel aanvragen hebben en u niet altijd snel kunnen voorzien van een pup.

jojamacoshof blonde labrador pup
labrador pup bruin

Reserveren en reserveringslijst

Gebruik bij aanmelden a.u.b ons contactformulier en vul deze volledig in. Geef ook aan de gewenste kleur en het geslacht. Ook wanneer u uw nieuwe huisgenoot een warm welkom kunt / wilt geven.

U kunt altijd informeren

Daar het onmogelijk is dagelijks de beschikbaarheid van pups op de site bij te werken, verzoeken wij bij belangstelling uwerzijds, contact met ons op te nemen.

Onze eigen pups worden geplaatst volgens de aangepaste garantie / koopovereenkomst van de Nederlandse Labrador Vereniging 2014 ( NLV).

Wat mag en kunt u van ons verwachten

Onze pups worden voorzien van garantie op bewezen erfelijke afwijkingen, en geleverd volgens het koop -garantie contract. U ontvangt per mail digitale voedings, opvoedings, leefregels adviezen en opstart tips. Verder proberen wij alle vragen die u dan nog heeft betreffende de aanschaf, kosten, voeding en opvoeding etc. etc. persoonlijk met u door te nemen en te bespreken. Daarmee vertrouwen wij erop, u een belangrijk deel te kunnen helpen met de aanschaf van een pup. Persoonlijk vinden wij dit alles heel erg belangrijk, daar een goed begin het halve werk is. Ook na de aanschaf staan wij u bij, als er vragen ontstaan die u van te voren niet had voorzien. Wij weten natuurlijk niet alles en zijn geen arts, maar met onze 30 jarige labrador ervaring denken we u wel van veel info te kunnen voorzien.