Onze beschikbare

Labrador pups
Bekijk beschikbare pupsNeem contact op
Informatie

Beschikbare labrador pups

 ,
::   Bij ons

2024- Bij de Jojamacoshof  : bericht  april 2024

Momenteel zijn er hier geen pups beschikbaar

Extern zijn wel pups beschikbaar, zie hieronder!

Voor meer informatie kunt u bellen, mailen en of appen

——————————————————

Bent u geintresseerd in deze of onderstaande externe mogelijkheden?  Druk dan op de Contact knop rechts bovenin en verzend uw gegevens en zo kunnen we gaan kijken of en waarmee wij u kunnen gaan helpen.

Gratis erkende adressen van labrador fokkers t.b.v betrouwbare pups

Externe Mogelijkheden ( dit zijn pups bij een andere fokker uit onze reuen , deze voldoen ook aan het fokregelement)

Mogelijkheid 1 / zwart 

Zwarte pups zijn er nu al en of komen beschikbaar in de aankomende maanden. Nu beschikbaar zwart reutje en zwart teefje die  naar hun nieuwe baasjes mogen.

Mogelijkheid 2 / bruin

Bruine pups zijn er nu al of komen beschikbaar in de komende maanden  uit onze reuen Maestro en Zelenski

Mogelijkheid 3 / Blond

Blonde pups zijn er nu of komen beschikbaar in de komende maanden uit onze reuen Luke en Rooney en Barney

Mogelijkheid 4/ Fox Red 

Er worden de komende maanden fox red pups verwacht uit onze Charlie en Sjonnie die de aankomende maanden  naar hun nieuwe baasjes mogen.

Benieuwd naar de te verwachtte nestjes? Klik hier. Bij interesse vragen wij u zich in te schrijven. Vul hiervoor het contactformulier in.

labrador Informatie over ‘externe’ nestjes

Pups van andere gescreende fokkers!

Wij leveren u desgewenst gratis en zonder enige verplichting adressen van erkende Labrador fokkers die fokken volgens het Nederlandse fokregelement. Vader en moeder getest op HD,ED, ogen en Gen afwijkingen. Stuur via contact uw wensen en wij koppelen u snel aan de bestaande mogelijkheden.

 

Er komen uit onze reuen ”extern” diverse nestjes aan bij andere fokkers, die hun teefje hier hebben laten dekken. Deze te verwachten pups kunnen geplaatst worden in de komende maanden.

Een extern nestje bevat pups, bij een andere fokker. Het teefje van de andere fokker is gedekt door een van onze reuen.

Als dat u past, reageer dan via ons contactformulier. U krijgt dan kosteloos en zonder verplichtingen  meer informatie en wij brengen u desgewenst in contact met de andere erkende fokker /  foksters als de pups zijn geboren.

Dit geldt voor alle pups, dus in de kleuren bruin, blond en zwart.

Bij belangstelling

Beste labrador vrienden

Natuurlijk houden wij onze site zo veel mogelijk actueel. Het kan echter zijn dat er veranderingen zijn voor wat betreft beschikbare en verwachte pups die nog niet op de site zijn bijgewerkt.

Daarom verzoeken wij u bij belangstelling uwerzijds contact met ons op te nemen. Veelal kunnen wij u zelf helpen of kunnen wij u doorverwijzen. U ontvangt dan per omgaande de laatste stand van zaken. Kijk ook eventueel bij verwachte nestjes om te zien wat er in aantocht is.

Voor de mensen die bij ons staan ingeschreven: Zodra er een pup voor u beschikbaar komt waarvoor u hier staat ingeschreven, dan gaan wij u nader berichten.

Verzekeren

Als u op onderstaande link klikt kunt u uw hond via deze site aantrekkelijk en heel eenvoudig invoeren en verzekeren. U kunt alle voorwaarden op uw gemak doorlezen. Boekt u via deze site, dan krijgt u op de eerste premie gelijk uw voordeel toegekend. Heeft u vragen, mail ons gerust. Wij helpen u graag verder.

Hondenvoer

Een pup groeit heel snel, goede voeding is een must. Wij versturen die verantwoorde voeding van Biss25hondenvoer door heel Nederland voor super scherpe prijzen. U kunt bij ons terecht met alle vragen over voeding voor uw hond en of pup. Voor ontworming en teken adviezen, mail ons gerust.

Voor mensen die nog niet bij ons zijn ingeschreven

Beschikbare labrador pups

Wij zijn zeker heel blij en dankbaar voor de grote stroom belangstellenden die wij al jaren hebben voor onze honden en pups.
Wij verwachten in de komende tijd, uit onze reuen hier en ook externe nestjes zwarte, bruine en blonde pups.

Voor de mensen die reeds op onze reserveringslijst staan: Wij berichten u op het moment als er hier een pup voor u beschikbaar is. Staat er op deze pagina een externe mogelijkheid wat u aanspreekt, mail gerust, dan krijgt u van ons de gegevens van de externe fokker.
Heeft u nog geen bericht ontvangen, dan is er voor u nog geen pup beschikbaar. Wij kunnen per jaar een beperkt aantal mensen helpen en gelukkig maken. Dus wilt u een pup van de Jojamacoshof, schrijf dan op tijd in.

Daar onze reuen onze eigen teefjes maar ook regelmatig externe teven dekken, weten wij in een vroeg stadium waar er pups worden verwacht.

Betreffende pups:

Pups komen uit een hele mooie en lieve en gezonde combinatie, waar wij hele goede verwachtingen van hebben . Vaders zijn altijd getest op HD,ED en Ogen ECVO elke 2 jaar en DNA- PRa-prcd, en soms op meerder ziektes zoals Myopathie, HNPK en EIC, Narcolepsie enz, enz. Zie ook de gezondheidstesten bij onze reuen. De moeders zijn minimaal HD, ED, en Ecvo elke 2 jaar vrij. Bij elke moeder kunt u zien wat er nog meer is getest. Of ze zijn vrij doordat beide ouders ook vrij zijn.
Alle combinaties worden gefokt volgens de huidige geldende fokregels van de Raad van Beheer, Labrador Kring Nederland en de Nederlandse Labrador Vereniging.

Goede labrador pups zijn gevraagd, neem de tijd en kijk goed rond, verdiep u in het ras en eventuele nieuwe aankoop.
Het is een keuze voor jaren. Het heeft veelal een hele positieve invloed op uw leven. Het word uw maatje, uw makkertje. De labrador wil dat ook heel graag zijn, ze willen aandacht. Kunt u dat geven? Dan bent u de liefde voor haar of zijn leven.
U zult uw leven wellicht anders in moeten gaan delen en of plannen, de pup brengt uiteraard ook kosten met zich mee. U moet denken aan voer, algemene dierenartskosten, voorzieningen zoals een Bench en of mand met kussen. Zoals u weet staat de gezondheidszorg voor mens en dier in Nederland in het algemeen op een hoog niveau. Toch kan het voorkomen dat u opeens voor hoge kosten komt te staan, dit door een trauma en of een beginnend slepend gebrek. Een labrador is een rijk bezit, toch het is goed om vooraf te bedenken wat het allemaal voor u of jullie gaat betekenen.

Als u overtuigd bent kunt u zich bij ons inschrijven op de reserveringslijst. Of u kunt vragen wat de actuele stand van beschikbare pups is. Wij zullen u dan kunnen helpen of doorverwijzen naar de mogelijkheden die er op dat moment bij ons bekend zijn. Bedenk wel dat wij hier veel aanvragen hebben en u niet altijd snel kunnen voorzien van een pup.

jojamacoshof blonde labrador pup
puppy labrador jojamacoshof

Reserveren en reserveringslijst

Gebruik bij aanmelden a.u.b ons contactformulier en vul deze volledig in. Geef ook aan de gewenste kleur en het geslacht. Ook wanneer u uw nieuwe huisgenoot een warm welkom kunt / wilt geven.

U kunt altijd informeren

Daar het onmogelijk is dagelijks de beschikbaarheid van pups op de site bij te werken, verzoeken wij bij belangstelling uwerzijds, contact met ons op te nemen.

Onze eigen pups worden geplaatst volgens de aangepaste garantie / koopovereenkomst van de Nederlandse Labrador Vereniging 2014 ( NLV).

Wat mag en kunt u van ons verwachten

Onze pups worden voorzien van garantie op bewezen erfelijke afwijkingen, en geleverd volgens het koop -garantie contract. U ontvangt per mail digitale voedings, opvoedings, leefregels adviezen en opstart tips. Verder proberen wij alle vragen die u dan nog heeft betreffende de aanschaf, kosten, voeding en opvoeding etc. etc. persoonlijk met u door te nemen en te bespreken. Daarmee vertrouwen wij erop, u een belangrijk deel te kunnen helpen met de aanschaf van een pup. Persoonlijk vinden wij dit alles heel erg belangrijk, daar een goed begin het halve werk is. Ook na de aanschaf staan wij u bij, als er vragen ontstaan die u van te voren niet had voorzien. Wij weten natuurlijk niet alles en zijn geen arts, maar met onze 30 jarige labrador ervaring denken we u wel van veel info te kunnen voorzien.