Beschikbare

Herplaatsers
Bekijk herplaatsersNeem contact op
Herplaatsers

Beschikbare herplaatsers

 

 

update: 2023 Labradors beschikbaarheid

Op dit moment zijn er geen herplaatsers beschikbaar.

Inschrijven voor een herplaatser ook evt van extern is wel mogelijk. Gebruik de Contact knop

 

 

U kunt ook op de reserveringslijst geplaatst worden als er evt. een andere herplaatser beschikbaar komt.

 

 

Voor meer info mail gerust even via contact a.u.b.

 

———————————————-

Voor meer info, mail of app even

Informatie

Aanmelden en reserveren

Heeft u interesse in een herplaatser? Neemt u gerust contact met ons op, via onderstaande button. Wij voorzien u graag van meer informatie.

Verzekeren

Als u op onderstaande link klikt kunt u uw hond via deze site aantrekkelijk en heel eenvoudig invoeren en verzekeren. U kunt alle voorwaarden op uw gemak doorlezen. Boekt u via deze site, dan krijgt u op de eerste premie gelijk uw voordeel toegekend. Heeft u vragen, mail ons gerust. Wij helpen u graag verder.

Hondenvoer

Een pup groeit heel snel, goede voeding is een must. Wij versturen die verantwoorde voeding van Biss25hondenvoer door heel Nederland voor super scherpe prijzen. U kunt bij ons terecht met alle vragen over voeding voor uw hond en of pup. Voor ontworming en teken adviezen, mail ons gerust.

Reserveren en reserveringslijst

Gebruik bij aanmelden a.u.b ons contactformulier en vul deze volledig in. Geef ook aan de gewenste kleur en het geslacht. Ook wanneer u uw nieuwe huisgenoot een warm welkom kunt / wilt geven.

U kunt altijd informeren

Daar het onmogelijk is dagelijks de beschikbaarheid van pups op de site bij te werken, verzoeken wij bij belangstelling uwerzijds, contact met ons op te nemen.

Onze eigen pups worden geplaatst volgens de aangepaste garantie / koopovereenkomst van de Nederlandse Labrador Vereniging 2014 ( NLV).

Wat mag en kunt u van ons verwachten

Onze pups worden voorzien van garantie op bewezen erfelijke afwijkingen, en geleverd volgens het koop -garantie contract. U ontvangt per mail digitale voedings, opvoedings, leefregels adviezen en opstart tips. Verder proberen wij alle vragen die u dan nog heeft betreffende de aanschaf, kosten, voeding en opvoeding etc. etc. persoonlijk met u door te nemen en te bespreken. Daarmee vertrouwen wij erop, u een belangrijk deel te kunnen helpen met de aanschaf van een pup. Persoonlijk vinden wij dit alles heel erg belangrijk, daar een goed begin het halve werk is. Ook na de aanschaf staan wij u bij, als er vragen ontstaan die u van te voren niet had voorzien. Wij weten natuurlijk niet alles en zijn geen arts, maar met onze 30 jarige labrador ervaring denken we u wel van veel info te kunnen voorzien.