beschikbare en te verwachten

Labrador puppies
Bekijk beschikbare pupsNeem contact op
Informatie

Labrador puppies 2023

Bij de beschikbare en verwachtte pups kunt u zien wat er eventueel is, of verwacht wordt. Wilt u inschrijven, doe het dan met het contactformulier. Maak daarin ook de gewenste kleur ,geslacht en gewenste periode bekend a.u.b.  Dan gaan wij kijken  hoe wij u het beste kunnen helpen.

Als u dicht bij Opijnen woont, kunt u, als u dat wenst, wellicht oppasouder worden van een pup of volwassen labrador. U hoeft dan niet de pup te kopen maar heeft wel de gezelligheid en verantwoording voor een echte labrador in huis. Geïnteresseerd, mail dan met het contactformulier? Vraag naar de mogelijkheden en voorwaarden.

Inschrijven

Bekijk beschikbare en verwachte puppies

Via onderstaande buttons kunt u een kijkje nemen bij beschikbare pups en te verwachten nestjes. Mocht u interesse hebben in een nieuwe huisgenoot, vragen wij u vriendelijk dit tijdig door te geven. Dit kan via het contactformulier (klik hier). Uiteraard staan we u ook graag ter woord voor meer informatie over onze trouwe viervoeters. 

Oude berichten van nestjes

Dolly x Winnie

Geboren: totaal 7 pups waarvan 3 bruine teefjes, 2 zwarte teefjes, 1 zwarte reu en 1 bruine reu

Vader: Winnie (Nenuoramos WINTER BOY)
Moeder: Dolly (Dolbia WATERLOO)

Bij belangstelling

Beste labrador vrienden

Natuurlijk houden wij onze site zo veel mogelijk actueel. Het kan echter zijn dat er veranderingen zijn voor wat betreft beschikbare en verwachte pups die nog niet op de site zijn bijgewerkt.

Daarom verzoeken wij u bij belangstelling uwerzijds contact met ons op te nemen. Veelal kunnen wij u zelf helpen of kunnen wij u doorverwijzen. U ontvangt dan per omgaande de laatste stand van zaken. Kijk ook eventueel bij verwachte nestjes om te zien wat er in aantocht is.

Verzekeren

Als u op onderstaande link klikt kunt u uw hond via deze site aantrekkelijk en heel eenvoudig invoeren en verzekeren. U kunt alle voorwaarden op uw gemak doorlezen. Boekt u via deze site, dan krijgt u op de eerste premie gelijk uw voordeel toegekend. Heeft u vragen, mail ons gerust. Wij helpen u graag verder.

Hondenvoer

Een pup groeit heel snel, goede voeding is een must. Wij versturen die verantwoorde voeding van Biss25hondenvoer door heel Nederland voor super scherpe prijzen. U kunt bij ons terecht met alle vragen over voeding voor uw hond en of pup. Voor ontworming en teken adviezen, mail ons gerust.

labrador puppies jojamacoshof

Te verwachten pups

September 2021 - bruin

Inschrijven mogelijk.