REUEN

Kyndalyn Totti (Jack)

Zwarte Labrador (staat ter dekking)

jack jojamacoshof
jack jojamacoshof

Deze mooie zwarte reu is een prachtige vertoning. Hij stamt van vaders kant uit Creekwater Vertigo, die al heel veel prijzen in de wacht heeft gesleept. Ook moeders kant kent vele aansprekende namen en kampioenen. Daarom zijn wij heel verwachtingsvol gestemd over deze lieve reu.

Jack is nu volwassen en heeft een super stabiel karakter. Hij heeft diverse nestjes verwekt die er heel mooi uitzien. Op de shows loopt hij al snel bij de beste en dit vind Jack prima. Wij vinden het geweldig, Jack vind het zelf allemaal heel gewoon.

Het is een geweldige sterke hond die het zijn neus heel goed in kan zetten. Eerst alles verkennen en onderzoeken dan word hij pas rustig en neemt dan tijd om eens even te kroelen. Lopen en erop uit, de natuur in, zwemmen, dat is zijn lust en zijn leven.

Geboortedatum27 – 06 – 2010
HeupenVrij /free/frei A – Norbergwaarde 40
EllebogenVrij / free / frei
OgenECVO – free -vrij-normaal = Clear
PRA-Prcd = N/PRA
OverigeMyopathie HMLR = N/N -Normaal- frei  Clear
EIC =  N/N- Normaal- frei Clear
HNPK-PCR =  N/N- Genotyp , frei-Clear
kleur vererving = Genotyp B/B vererft dus zwart en blond
DNA-profiel = ISAG Certificaat aanwezig

NLV Clubmatch Bennekom – 17 juni 2012

Showresultaat: 2e podiumplaats exclusief

Keurmeester: Mevrouw R. Rault (Frankrijk)

Op een labradordag georganiseerd door de NLV Nederland was veel te zien. De weersomstandigheden waren super ideaal om de 406 ingeschreven labradors te showen. De mooie omgeving doet de rest. Jack heeft een super prestatie geleverd, om op zo,n dag waar de top van west europa een 2e plaats in de wacht te slepen.

Het keuringsverslag:

Black, in good proportion, symmetry and balance, typical head, with kind expression. Well set neck, excellent front. Straight bone, excellent towline, and tail set, well spinney ribcage with short loin, excellent quality.

Show Utrecht – 6 mei 2012

Showresultaat: 3e podiumplaats

Keurmeester: Mevrouw Mary O’Donoghue

Jack is nu 10 keer op een officiële show gepresenteerd, zeer bijzonder is dat hij daarbij 9 keer een podium plaats heeft behaald. Vandaag was hij niet eens in zijn beste vacht maar pakte toch weer een 3e plaats in zijn klasse. Dit op een mooie Labrador Kringdag waar alles heel goed was georganiseerd, met meer dan 160 labradors troffen wij het bijzonder met het weer. Kort samengevat, een super mooie clubmatch LKN 2012!!!

Het keuringsverslag:

Very compact, well- balanced dog, very good front. Well angulated front an rear. Excellent topline. Kind typecal head with good eye and muzzle and shoulder. Shows very beautiful. Coat en undercoat is very beautiful. Handles beautifully. Complete dog. Moves well.

Show Leiden – 18 maart 2012

Showresultaat: 1e podiumplaats

Keurmeester: Mevr. A. van Luik van Grevelingen

Enthousiaste zwarte reu, 18 maanden, goed hoofd, leuke uitdrukking, goed gebit, prima bone en voeten, is goed in balans, goede dubbele vacht, rug kan vaster, verder prima complete reu.

Show Hoogstraten – 7 januari 2012

Showresultaat: 1e podiumplaats

Keurmeester: Mevrouw Julia Lewis (UK)

In België krijg je helaas geen beoordelingsrapport, echter de 1e plaats behalen in een sterk veld met mooie Labradors zegt wellicht veel meer als een rapport. Dat Jack de enige was die uitmuntend behaalde geeft aan dat hij door de keurmeester als bijzonder wordt gezien. Wat ook heel bijzonder was dat hij bij de eindkeuring samen met zijn vader Creekwater Vertigo liep voor de Cacib. Super mooie resultaten voor vader en zoon.

Show Wijchen – 12 december 2011

Showresultaat: 3e podiumplaats

Keurmeester: Mw. E. Boermans

Reu met uitmuntend hoofd, goed oog met warme expressie, prima gebit, goede schedel en voorsnuit verhouding, sterke halsbelijning, fraaie bone en voeten, opperarm lijkt mij wat steil wat een optisch gedrongen voorhand geeft. Uitmuntende vachtconditie, goede otterstaart die meer in het verlengde gedragen mag worden. Rastypisch temperament.

Show Bleiswijk – 5 november 2011

Showresultaat: 4e podiumplaats

Keurmeester: J.Schepers

Heel goed gebouwde jonge reu, prima verhoudingen. Heel mooi mannelijk hoofd, prima oog, oor en gebit. Prachtig pigment. Prima hals, ruglijn. Goede startaanzet. Prima expressive. Prachtige vacht. Goede hoekingen. Prima temperament. Jammer dat hij vandaag hinkt (in scherf gestapt).

Show Zwolle – 2 oktober 2011

Showresultaat: Uitmuntend – 4e podiumplaats

Keurmeester: Mevr. T.A Pillement-Heijden

Reu van 15 maanden, prima rasbeeld, goede maat, wat kleinere reu in zeer goede verhoudingen, rastypisch in hoofd, brede schedel, mooie voorsnuit, donker oog met vriendelijke expressie, schaargebit, mooie hals rugbelijning, tonvormige ribben, compact, kan iets meer vering in het polsgewricht hebben, rastypische start, vlot in gangwerk, uitmuntend temperament.

Show Rotterdam – 28 augustus 2011

Showresultaat: 3e plaats

Keurmeester: Mevrouw Agnes Ganami- Kertes (Israel)

Showt zich met heel veel kracht en in mooie balans. Met nog steeds de zachtheid van een labrador. Exclusief hoofd, in goede balans met het lichaam. Goede voorborst. Exclusieve hoekingen. Super mooie vacht. Goede staart aanzet. Snows sound in movement.

NLV Clubmatch Bennekom – 27 augustus 2011

Showresultaat: Uitmuntend

Uitmuntend van type. Mooi hoofd, goede verhoudingen schouder en voorsnuit. Uitmuntende hoekingen voor en achter. Korte strakke rug, mooi scharend compleet gebit, Goede staartaanzet, mooie vacht. Wordt heel goed voorgebracht en heeft hele goede gangen.

Show Echt – 3 juli 2011

Showresultaat: 4e plaats

Keurmeester: Mevr. Leenen

1 jaar zwarte reu van een mooi type waarvan het lichaam nog volop in ontwikkeling is. Rastypisch hoofd met zacht uitdrukking. Goed geplaatste oren en ogen, compleet scharend gebit. Uitstekende hals en rug belijning. Goede staart aanzet. Mist nog wat borstdiepte. Voldoende gehoekt. Passende bone en voeten, Is momenteel niet in optimale vacht.

Kringdag Utrecht – 22 mei 2011

Showresultaat: Excellent met plaatsing 3e plaats

Keurmeester: Mrs Mary McCulloch

Met deze 11 maanden oude reu zijn we voor het eerst op stap geweest. Wij weten dat hij mooi is, maar op de eerste show uitmuntend behalen met een 3e plaats is geweldig natuurlijk.

De korte beschrijving is heel duidelijk:

Prachtig hoofd en expressie. Een labrador precies hoe hij moet zijn op zijn leeftijd. Alles goed, nek, hoekingen, schouders, topline, staart, achterhand. Erg goed gangwerk.

Vragen over Kyndalyn Totti (Jack) ?

Stamboom

Kyndalyn Totti (Jack)
Generatie oudersGeneratie grootoudersGeneratie overgrootoudersGeneratie overovergrootouders
VaderCh. Creekwater VERTIGOCh. THANKS A LOT de la Legende de LoutreCh. Foulby TITTLE TATTLELindall MORSE
Cuanbank IRISH LILLY at Foulby
Ch. Lejie VANITY FAIRRocheby SAILING BY
Lejie MY FAIR LADY
Ch. Creekwater FROM SALLY WITH LOVECH. Withara’s PEPPER FROM ANDY WITH LOVECh Mallorn’s ALDEBARAN
Withara’s Jessies ONE TO KEEP
Bobdog’s OLD FASHION GIRLCh. Trendmakers MUGWUMP
Kamrats MALIN-M
MoederKyndalyn STERRESAILOR BOY OET’N HolterhookCh. Guideline’s DICE ON ICEMusical’s CREST OF THE WAVES
Fieldvalley’s DIN KOPIA
CHAT’S SUNSHINE of Witton Le WearCh. Philipstown ARTABAN
Suntarin’s SUNDEWS CHATTERBOX
LAGAVULLIN Of The Barking VoicesCh. ARNOLD Of Clay DiggersCh. Fogel Hlara FOREVER YOUNG
Ch. Fogel Hlara YESTERDAY
DIZZY GOYA Of The Barking VoicesCh. Chablais GULLIVER
WYSIWYG Of The Barking Voices

Andere labradors bekijken?

Gino van de Peppelenbosch

Bruine Labrador
Reu

Olivier Queens Joy (Oliver)

Blonde Labrador
Reu